سفارش تبلیغ
صبا ویژن
« أَوْ لَـمَسْتُمُ النِّسَآءَ ؛ یا زنان را لمس کردید»پرسیدم . فرمود : «مقصود، همبستر شدن است ؛ لیکن خداوند، عفیف است و عفّت را دوست دارد . لذا آن گونه که شما نام می برید، نام نبرده است» . [حلبی - از امام صادق علیه السلام درباره [مقصود] سخن خداوندـ عزّوجلّ ـ]
 
یکشنبه 89 مرداد 10 , ساعت 7:32 عصر
هفت اعجوبه جهان اسلام + عکس

 

 هفت مسجد قدیمی مسلمانان دنیا، به عنوان مفاخر معماری و عجایب مهم جهان معرفی خواهند شد که مسجد امام اصفهان یکی از آنها است.

به  ابنا این هفت مسجد در یک فیلم مستند که در روزهای آینده از شبکه‌های دیسکاوری و ترو ویژن پخش خواهد شد؛ معرفی می شوند.

از بین همه مساجد ساخته شده، هفت مسجد زیبای تاریخی به عنوان «هفت اعجوبه جهان اسلام که تاریخ شکوه و جلال این دین الهی را به رخ می‌کشند» در ساعت 9 صبح روز یکشنبه اول آگوست (10 مرداد 1389) و با پخش یک فیلم مستند از طریق تلویزیون تایلندی «ترو ویژن (TrueVision)» معرفی می‌شوند.

این فیلم، بینندگان تلویزیون را به سفر جهان اسلام می‌برد تا هفت مسجد بدیع جهان اسلام را به آنها نشان دهد و تاریخ و پیام اسلام را از نگاه شش جوان مسلمان ردیابی نماید. این مستند یک ساعته احساسات این جوانان را به تصویر کشیده است که به زیارت مکه رفته و سپس هویت اسلامی خود را در کشورهای خود و در مساجد گوناگون اسلامی یافته‌اند. این برنامه بر این هفت مسجد متمرکز بوده و زندگی شش نفر از جوانان مسلمان را تبیین می‌کند که در نزدیکی این مساجد زندگی می‌کنند و در آن نماز به جای می‌آورند.

این مستند یک ساعته، یک روز پس از پخش از تلویزیون تایلندی، در روز دوم آگوست از «کانال تلویزیونی دیسکاوری (Discovery Channel)» پخش خواهد شد.

این هفت اعجوبه جهان اسلام که به عنوان «امانتدار تاریخ باشکوه و جلال اسلام» در این مستند به تصویر کشیده شده و نمونه کامل عظمت هنر معماری اسلامی محسوب می‌شوند عبارتند از:

مسجد الحرام

 

1. «مسجد الحرام» در مکه مکرمه ـ حجاز؛

 

مسجد القصی

2. «مسجد الاقصی» در بیت المقدس ـ فلسطین؛ قبله اول مسلمانان

مسجد الحمراء

3. «مسجد الحمراء» در گرانادا (غرناطه) ـ اسپانیا؛

مسجد امام خمینی

4. «مسجد امام خمینی» در اصفهان ـ ایران؛

مسجد کبود


5. «مسجد کبود» در استانبول ـ ترکیه؛

مسجد جامع


6. «مسجد جامع» در دجینه ـ مالی؛ بزرگ‌ترین مسجد خشتی جهان

مسجد پادشاهی


7. «مسجد پادشاهی» در لاهور ـ پاکستان با آجرهای سرخرنگ  



لیست کل یادداشت های این وبلاگ